Jäsenkirje marraskuu; Avantouintikausi alkamassa, hallimelonnat ovat jo alkaneet, myös maastopyöräilyt jatkuu!

Jäsenkirjeessä marraskuussa:

Avantouinkausi alkaa keskiviikkona 2.11.2016. Uusi talvikausi ja hieman muutoksia. Keskiviikon uintiaika pitenee nyt kello 21 saakka, joten hieman myöhempäänkin ehtii hyvin uimaan. Tervetuloa mukaan! Vuoro on kaikille avoin. Lisäätietoa tapahtumakalenterista.

Uimapaikka odotaa uimareita siivoustalkoiden jälkeen!

Hallimelontakausi pyörähti alkuu viime lauantaina ja jatkuu noin kerran kahdessa viikossa. Ohjelma löytyy tapahtumakalenterista tarkemmin. Siellä myös ohjeita melontoihin uimahallissa. Vetäjinä siellä mm. Teemu Karttunen ja Outi Narinen. Myös lisätietoa tapahtumakalenterista.

Maastopyöräilykausi jatkuu pimeydestä ja mahdollista talvikelistä huolimatta. Toki nyt katsotaan säätä hieman tarkemmin. Mutta periaatteena on, että maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 18 lähdetään lenkille Rajamäen uimahallilta. Jos ennakotieto, joka on pääosin Facebook:issa ei tavoita sinua, voit suunnata uimahallin pihaan (Shelliä vastapäätä) ja kuulostella, tuleeko kavereita lenkille. Ohjelma löytyy myös tapahtumakalenterista. Tällä hetkellä tapahtumia on joulukuun 19. saakka.

Jäsenkirje avautuu alla olevasta linkistä!

jasenkirje_marraskuu_2016