Maastopyöräilyssä kesätauko, lenkit jatkuvat taas elokuussa!

Nurmijärven Ladun maastopyöräilyn maanantain viikkolenkeissä pidetään kesätaukoa heinäkuussa. Maanantaina 3.7. ajetaan vielä lenkki Klaukkalassa, mutta seuraava lenkki ajetaan kuukauden päästä, 7.8. Rajamäellä. Kevätkauden lenkit aloitettiin huhtikuun alussa ja lenkkejä on ajettu Vappupäivää lukunottamatta joka maanantai, eli noin 15 lenkkiä yhteensä. Parina viikkona on ajettu myös lenkki torstaina.

Syyskauden ohjelma on jo pääosin valmis: Ohjelma on päivitetty lokakuun puolivälin tienoille saakka, jolloin tilannetta arvioidaan uudelleen. Luvassa on taas viikkolenkkejä maanantaisin, mutta tarkoituksena on tarjota myös opastausta maastopyöräilyn saloihin aivan alkeista lähtien ja kokeneemmille tarjoamme muutaman päiväretken. Tarjolla mm. syyskuun alussa retki Nurmijärven ympäri, noin 50 kilometrin pieni seikkailu! Ohjelma löytyy tapahtumakalenterista ja maastopyöräilyn sivulta toiminta-laatikosta. Hyvää kesää kaikille pyöräilijöille ja tavataan taas elokuussa maastopoluilla.