Unelmien maastopyöräilypäivä 22.8.2020!

Lauantaina 22.8 vietetään keväältä peruuntunutta Unelmien Liikuntapäivää NurLa MTB:n toimesta.

Onko unelmasi ajaa 50 kilometriä tai jopa 100 kilometriä maastopyörällä? Se voi onnistua kun tulet mukaan Unelmien liikuntapäivään! NurLaMTB täyttää unelmasi.

Suunnittelemme reitit, johon kuluu myös lyhyempien matalamman kynnyksen lenkkien mahdollisuus (30km ja/tai 50km).

Päivän hiet saunotaan päivän päätteeksi Siperianrannassa, jossa myös grillimahdollisuus.

Päivän motto on hyvä fiilis, ei niinkään matkan pituus!

AIKATAULUT:
Klo: 9:00 – 100 km starttaa sairaalan parkkipaikalta (Kiljavantie 539, 05250 Kiljava)
Klo: 11:00 – 50 km starttaa sairaalan parkkipaikalta (Kiljavantie 539, 05250 Kiljava)
Klo: 12:30 – 30 km starttaa hautuumaan parkkipaikalta (Astrakanintie 100, Rajamäki). 50km porukka nappaa tämän porukan letkan jatkoksi.

Lenkin jälkeen 50- ja 30-porukat kokoontuvat Siperianrantaan noin 17:30 maissa, jossa lämmitetään tilaussauna (savusaunaa ei nyt saada lämmitettyä ilmeisesti). Saunalla myös grillausmahdollisuus.

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://forms.gle/1fpZ7H4EdNzZw52Y7

REITIT:
100km
Sääksjärvi ympäri ja sitten suunnata Herusen kautta Hyvinkäälle. Hyvinkään lentokentän kautta menemme Kallen laavulle ja sieltä sitten takaisin päin. Polut ovat todellista flow-polkua. Ehkä pari juurakkoisempaa polkua matkan varrelle tulee, mutta jos niitä ei jaksa ajaa, aina voi kävellä. Sekin tekee jaloille hyvää!

50km ja 30km
Ajetaan ensin Sääksjärvi ympäri ja napataan 30km porukka mukaan ja suunnataan Hyvinkäälle päin. Polut eivät ole kovin teknisiä ja vauhti pidetään kaikille sopivana. Mahdollisuuksien mukaan jaetaan porukka nopeampiin ja hitaanpiin.

Meillä on myös käytössä avustava auto, jos jotain ongelmia ilmenee. Jokaisen tulee kuitenkin varautua sekä omaan jaksamiseen että siihen, että pyörälle sattuu jotain. Lisätietoja ja muistilista löytää NurLan webistä.

https://nurmijarvenlatu.fi/toiminta/maastopyoraily/maastopyorailijan-varusteet-ja-oheita/