Uudet Nurmijärven Ladun kotisivut toteuttuvat vihdoin. Kotivut on nyt siirretty uudelle alustalle, joka helpoittaa niiden muokkaamista ja antaa monipuolisempia mahdollisuuksia viestintään, jakamiseen ja näkymiseen. Sivujen on tarkoitus toimia myös useamman tekijän voimin jatkossa, jolloin kotisivulla näkyy myös osa Facebook-sivuilla olevista viesteistä. Niitä tulevat olemaan ylläpidon, hallituksen, jaostojen, sekä toimijoiden julkaisut.

Kotisivu kehitetään edelleen palvelemaan mahdollisimman hyvin käyttäjiään. Tällä hetkellä on päädytty etusivun osalta aktiiviseen malliin. Katsotaan, miten se tulee toimimaan. Toimintoja ja nappeja saattaa tulla lisää, mutta nyt mennään näillä. Ohjeena sen verran, että sivun etusivulla pääsee klikkammalla banneria ( kuva ylhäällä).

Osoitteena on siis nykyään nurmijarvenlatu.demolatu.fi

 

Olkaa aktiivisia!

Webmaster