Talviuinti

Huhtikuussa on paljon poikkeuksia. Kun partiolaisilla on omaa toimintaa me väistymme. Mutta saimme korvaavia päiviä tilalle, joten uimapäiviä on nyt saman verran. 30.4 on kauden viimeinen kerta. Tervetuloa ympyröityinä päivinä!

Saunat lämpiävät Kiljavan leirikeskuksessa (Vihtilammintie 45) alkaen sunnuntaina 23.10.2022 jatkuen 30.4.2023 saakka. Väliin saattaa tulla taukoja mikäli partiolaisilla on alueella omaa toimintaa.
Saunaillat mahdollistetaan vapaaehtoisvoimin monenlaisine askareineen -lämpimät kiitokset avantotalkkareillemme❤️
Saunat ovat auki klo 16.00 – 21.00. Kummassakaan päässä ei ole joustovaraa.
Uimassa/saunassa voit käydä tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin haluaminasi päivinä.
Aloituksesta pukuhuoneesta poistumiseen on varattu aikaa maksimissaan 1,5h/hlö, jotta tiloissa riittää tilaa muillekin. Ilmoittautuminen on pakollinen kaikille ennen saunoille menoa! Käytössämme on pyykkipoikajärjestelmä.
OTA MUKAAN LAUDELIINA SEKÄ MUKI. Saunomme vain laudeliinoja käyttäen. Pukuhuoneissa tila on rajallinen; säilytäthän tavarasi mahdollisimman tiiviisti ja laita kassi penkin alle tai naulakkoon saunomisen ajaksi.  Alakämpällä voit nauttia uinnin jälkeen mehua kylmänä tai lämpimänä (kuuluu hintaan). Pyrimme vähentämään jätteen määrää ja kertakäyttömukeja on saatavilla huonosti.
💰HUOMIOI MUUTTUNEET HINNAT:
🍁Syyskauden 2022 kausimaksu jäsenille 75€ (Pankkisiirto tai MobilePay/ paikan päällä ilmoittautuessa)
☘️Kevätkauden 2023 kausimaksu jäsenille 120€ (Pankkisiirto tai MobilePay/ paikan päällä ilmoittautuessa)
Kertamaksu jäsenille 8€, ei jäsenille 12€ (MobilePay tai käteinen/ paikan päällä ilmoittautuessa)
Lapset 15 ikävuoteen saakka ilmaiseksi huoltajan/aikuisen seurassa.
Ilmaiskäyntejä ei ole lajiin tutustujille.
Toivotaan, että kaudesta tulee onnistunut ja jokainen kävijä tulee paikalle ehdottomasti vain terveenä!

Talviuinnin positiivisista vaikutuksista

Talviuinti antaa paljon positiivisia vaikutuksia. Ohessa on on hauskasti koottu talviuinnin positiivisia vaikutuksia, sekä turvallisuusohjeita uimareille. Ohjeet on koottu aineistosta, joka sisältää Suomen Ladun kokoamia turvallisuusohjeita ja tietoa talviuinnin terveysvaikutuksista. Ohjeen tekijä on Sisällöntuottaja Katoni (Marjoannika Nyman).  Kannattaa tutustua!

 

Linkkejä

Talviuinnilla on todettu olevan useitakin terveysvaikutuksia. Kylmänsietokyvyn parantuessa monet ovat huomanneet pysyvänsä terveempänä. Säännöllinen harrastus alentaa myös verenpainetta. Suomen Latu avanto: katso lisää terveysvaikutuksista