Talviuinti

JATKAMME JÄLLEEN SYKSYLLÄ -24. TARKEMPI PÄIVÄMÄÄRÄ ILMOITETAAN MYÖHEMMIN.

Katso talviuinnin uusimmat uutiset

Tietoa saunoista

TALVIUINTIKAUSI ON PÄÄTTYNYT. JATKAMME TAAS SYKSYLLÄ -24!

Saunat ovat auki klo 16.00–21.00. Kummassakaan päässä ei ole joustovaraa. Uimassa/saunassa voit käydä tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin haluaminasi päivinä.

Aloituksesta pukuhuoneesta poistumiseen on varattu aikaa maksimissaan 1,5 h/hlö, jotta tiloissa riittää tilaa muillekin. Ilmoittautuminen on pakollinen kaikille ennen saunoille menoa! Käytössämme on pyykkipoikajärjestelmä.

OTA MUKAAN LAUDELIINA SEKÄ MUKI. Saunomme vain laudeliinoja käyttäen. 

Pukuhuoneissa tila on rajallinen; säilytäthän tavarasi mahdollisimman tiiviisti ja laita kassi penkin alle tai naulakkoon saunomisen ajaksi. Muistathan käydä suihkussa ennen saunomisen aloittamista.  Alakämpällä voit nauttia uinnin jälkeen mehua kylmänä tai lämpimänä (kuuluu hintaan). Pyrimme vähentämään jätteen määrää, ja kertakäyttömukeja on saatavilla huonosti.

Hinnat:

Hinnat päivittyvät syksyllä

Talviuinnin positiivisista vaikutuksista

Talviuinti antaa paljon positiivisia vaikutuksia. Ohessa on hauskasti koottu talviuinnin positiivisia vaikutuksia sekä turvallisuusohjeita uimareille. Ohjeet on koottu aineistosta, joka sisältää Suomen Ladun kokoamia turvallisuusohjeita ja tietoa talviuinnin terveysvaikutuksista. Ohjeen tekijä on sisällöntuottaja Katoni (Marjoannika Nyman). Kannattaa tutustua!