Jäsenelle

Nurmijärven Latu ja Polku järjestää jäsenilleen tapahtumia, kuten maastopyöräilylenkkejä, talviuintia, metsämielikävelyitä ja polkujuoksua. Tapahtumien ja yhdistyksen omien jäsenetujen lisäksi jäsenet voivat käyttää Suomen Ladun jäsenetuja. 

Hallitse jäsentietoja Suomen Ladun Jäsenpolussa

Nurmijärven Ladun ja Polun jäsenedut

Talviuinti

Vain jäsenet voivat hankkia kausijäsenyyden talviuintiin. Lisäksi kertamaksut ovat jäsenille edullisemmat kuin ei-jäsenille.

Siperianranta ja saunat

Siperianrannan saunat ovat varattavissa vain jäsenille. Rannan laavu/tulipaikka on jäsenten vapaassa käytössä.

Varusteiden ja retkivälineiden vuokraus

Nurlan jäsenille varusteiden ja retkivälineiden vuokraus on edullisempaa kuin ei-jäsenille. Varusteita ei myöskään vuokrata ei-jäsenille.

Alennukset Erätukun tuotteista

Jäsenemme ovat oikeutettuja 15 % alennukseen Vantaan Freskon (Kalustetie 1) Erätukun tuotteista. Etu ei koske asekaappeja, eikä elektroniikka- tai optiikkatuotteita.

Jäsenlehti ja uutiskirje

Nurla lähettää useita uutiskirjeitä muutaman kerran vuodessa, joista jäsenemme saavat tietoa mm. tulevista tapahtumista. Mikäli sähköpostiosoitteesi on jäsenrekisterissä saat uutiskirjeen. Jos uutiskirje ei sinua tavoita ole yhteydessä: nurlajasenyys@gmail.com

Suomen Ladun jäsenedut

Latu & Polku -lehti

Latu & Polku on Suomen Ladun jäsenlehti ja levikiltään Suomen suurin ulkoilun harrastelehti. Lehdessä julkaistaan tarinoita ulkoilmaelämästä, jotka inspiroivat lukijaa löytämään ulkoilusta, retkeilyistä ja kuntoliikunnasta lisää sisältöä elämään. 

Muut edut

Nurlan jäsenet ovat oikeutettuja myös muihin Suomen Ladun jäsenetuihin, kuten tapaturmavakuutukseen sekä erilaisiin alennuksiin majoituksista, tapahtumista ja tuotteista.  

Katso kaikki jäsenedut Suomen Ladun verkkosivuilta.

Osallistu keskusteluun Facebookissa

Aktiivinen yhteisömme Facebookissa on avoin kaikille jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Löydät ryhmästä aktiivista keskustelua ja tietoa toiminnastamme.