Yhdistys

Nurmijärven Latu ja Polku ry.

Nurmijärven Latu ja Polku ry on kohta nelikymppinen, vuonna 1982 perustettu ulkoilijoiden yhdistys. NurLalla lajeja ovat mm. talviuinti, melonta, retkeily, lumikenkäily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on ainakin satunnaisesti tarjolla.

NurLalla on vuokrattavana erilaisia retkeilyvälineitä, kuten rinkkoja, suksia ja ahkioita. Vuokraus on suunnattu jäsenistölle.

NurLa vuokraa Nurmijärven kunnalta ns. Siperianrantaa. Se sijaitsee Kiljavan sairaalan takana (Kiljavantie 539). Siperianrannassa on jäsenistön varattavissa tilaussauna, pienempi rantasauna ja savusauna. Uutena rannassa on syksyllä 2021 valmistunut hieno laavu nuotiopaikkoineen.

NurLalla on vuokrattuna myös talviuintipaikka Märkiön leirikeskuksesta Pääkaupunkiseudun Partiosäätiöltä osoitteessa Vihtilammintie 45. Lisäksi yhdistyksellä on varasto Nurmijärven kirkonkylän urheilukentän alueella Parkkimäessä.

NurLa yhdistyksenä

Dynaaminen yhdistys on saavuttanut jo lähes 2500 jäsenen rajan. Yli 70 vapaaehtoisen joukko tarjoaa sinulle monipuolista luontoliikuntaa; talviuintia, maastopyöräilyä, polkujuoksua, sauvakävelylenkkejä, Metsämielikävelyitä, melontaa, perheliikuntaa, päiväretkiä sekä monenlaisia kursseja ja tapahtumia.

Tervetuloa NurLa:n porukkaan. Meillä on yhdessä mukavaa ja löydät samanhenkisiä ystäviä ympärillesi!

Yhdistyskortti

PaikkakuntaNurmijärvi
LatualueUudenmaan Latualue
MaakuntaUusimaa
Perustamispäivä22.02.1982
Yhdistyksen nro527
Yhdistyksen rekisterinumero141.158
Y-tunnus2565862–6
 
Facebookhttps://www.facebook.com/groups/nurmijarvenlatu/
Instagramnurmijarvenlatujapolku