Hallimelonta Rajamäen uimahallissa

NurLa:n melojat harjoittelevat talvisin Rajamäen uimahallissa.

Ohjeita hallimelontaan

Hallissa päästään omatoimisesti harjoittelemaan melontataitoja. Allasvuoro alkaa klo 8. Sisäänkäynti on etuovesta 7.45 alkaen. Ensikertalaisen apuna on ohjaaja altaan reunalla. Hänet tunnistaa keltaisesta huomioliivistä. Hallissa melotaan lyhyillä kajakeilla ja harjoitella voi muun muassa tuentoja, pelastautumisia, eskimokäännöksiä.

Varusteiksi käyvät esimerkiksi uimapuku, t-paita ja shortsit. Pitkähihaiset trikoot ovat hyvät pelastautumisharjoituksissa. Lisäksi mukaan voi ottaa melontatossut, uimalasit ja nenäklipsin. Allasvuoron lopuksi, viimeistään klo 9.45, nostetaan kajakit altaasta, tyhjennetään ne vedestä ja viedään omille paikoilleen. Lisäksi uimahallin rataköydet laitetaan paikoilleen. Kaikki osallistuvat näihin puuhiin. Allastilasta pitää poistua viimeistään klo 10.

Vaatimuksena uimataito ja mielellään yli 18 vuoden ikä. Ei alle 12-vuotiaille, 12–18-vuotiaat huoltajan tai oman melontaseuran ohjaajan kanssa. Hallilla ei ole kalustoa tai varusteita lapsille.

  • Kertamaksu 6 €/NurLan jäsen, 8 €/muut
  • Kausimaksu syyskausi 30 €/NurLan jäsen, kevätkausi 40 €/NurLan jäsen.
  • Maksu MobilePaylla numeroon 60110, emme käsittele käteistä.

Lisäksi jokainen maksaa uimahallille uintimaksun. Uimahallin henkilökunta toivoisi käytettävän sarjalippuja (rannekkeita). Uimahallimaksuun sisältyy sauna.