Polkujuoksu

Nurmijärven Ladussa aloitetiin polkujuoksu keväällä 2017.  Polkujuoksusta on tullut nopeasti erittäin suosittu laji, ja voidaan jopa sanoa, että Nurmijärven Latu on” iskenyt kultasuoneen”, kun otti lajin toimintaansa. Polkujuoksun vetäjinä toimivat Sanna Puhakka, Pirkko Aittamaa, Anne Lehtinen, Mika Vänni, Antti Nieminen sekä uutena aloittelee Meeri Paldanius. Kaikki ohjaajamme ovat kouluttautuneet Suomen Ladun polkujuoksuohjaajakoulutuksessa ja ovat innokkaita juoksun ja luontoliikunnan harrastajia.

Polkujuoksulenkkejä järjestetään lähes viikottain. Pääasiassa lenkit on juostu Rajamäen- Sääksjärven -Kiljavan alueella.  Myös jotakin lenkkejä juostaan kauempana, esim. Sipoonkorvessa on käyty, sekä treenamassa on käyty mm. mäkijuoksun osalta Malminakartanon mäessä/ portaissa, jne. Polkujuoksusta tiedotetaan Nurmijärven Ladun Facebook -ryhmässä, sekä tapahtumakalenterissa.

polkuohjaajat
Kuvasssa  Nurmijärven Ladun ensimmäiset polkujuoksuohjaajat, eli Pirkko Aittamaa ja Sanna Puhakka. Sanna ja Pirkko aloittivat juoksujen vedot keväällä 2017.
Polkujuoksun suosio on ollut mahtavaa Nurmijärven Ladussa. Parhaimmillaan yli 50 juoksijaa ollut polkujuoksulenkillä mukana!