Pyöräilyviikko 9.-17.5.2015 ja Yhdessä pyöräillen-päivä 16.5.2015 kutsuu meidät kaikki pyöräilemään! Pyöräilyviikon kunniaksi haastammekin kaikki Nurmijärven Ladun jäsenet ja kaikki muutkin pyöräilemään. Teemana on työmatkapyöräily. Hyppää sinäkin pyörän selkään!
https://www.poljin.fi/fi/toimintaa/pyorailyviikkopyörällä pääsee

Pyöräilyviikon lisäksi 16.2015 on Suomen Ladun Yhdessä pyöräillen päivä. Kutsunkin kaikki kanssani pyöräilemään ja tutustumaan maastopyöräilyyn Sääksjärven maastoissa la 16.5. klo 14. Mukaan maastolenkille ei sovi ihan kaikki, mutta jos tulet mukaani ohjaajaksi niin saamme toisenkin ryhmän. Rymän sopiva koko enintään noin 10 pyöräilijää. Pyöräksi sopii maasto- tai hybridipyörä. Maastolenkille ennakkoilmoittauminen sähköpostilla hannu.malinen(at)kolumbus.fi

Tule kuitenkin Sääksjärven uimarannan parkkipaikalla kuuntelemaan maastopyöräilystä ja muustakin pyöräilystä lauantaina 16.5. klo 14. Kokoontuminen opastaulujen luona. Ja kannattaa tulla tietysti pyörällä. Lisätietoja: Hannu Malinen, puh. 040-8220694.