Liikuntatoimen kanssa on sovittu, että Nurmijärven tekojääradalle tulee matka ja- retkiluistelijoille oma vuoro lauantai aamuisin klo 8.30 – 10. Aluksi seurataan tilannetta, miten kävijöitä riittää, ja kuinka rata soveltuu vauhdikkaaseen luisteluun. Kaukaloalue vie tekojäästä ison osan, joten se rajoittaa luistelukentän pituutta huomattavasti. Näin kentälle saadaan arviolta noin 2-300 metrinen luistelurata kierrettäväksi.

retkiluistimet
Tekojäälle pääsee talvella retkiluistimilla. Naskaleita siellä ei tarvita.

Harjoitusvuoro on avoin kaikille matka- ja retkiluistelijoille. Muu luistelu on silloin kiellettyä, jotta vahingoilta vältytään.  Harjoitukset alkavat, kunhan rata saadaan jäädytetyksi. Liikuntatoimen suunnitelmissa on käynnistää jäädyttäminen marraskuun puolivälissä, mikäli sää olot vain sen sallivat. Seuratkaa liikuntatoimen ilmoittelua.

Talven aikana järjestetään Ladun toimesta luistelun teema- tai yhteistapahtuma jollakin luistelukerralla. Siitä tiedotetaan myöhemmin. Lisätietoja Hannu Malinen, puh. 040 8220694, hannu.malinen(at)kolumbus.fi.