Nurmijärven Latu järjestää yhdessä Suomen Ladun kanssa Tutustu maastopyöräilyyn Cube-kiertueen, Nurmijärven Kiljavalla, keskiviikkona 20.4.2016, klo 18 – 21. Suomen Latu ja Cuben maahantuoja R-tech mahdollistavat maastopyöräilykurssin myös heille, joilla ei ole vielä omaa pyörää !

mtb tekniikkaa

Maastopyöräily tutuksi on yhden illan mittainen ohjattu lajitutustuminen. Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti uusille maastopyöräilystä kiinnostuneille aikuisille, joilla ei vielä ole omaa maastopyörää. Ohjelman kesto on n. 2½-3 tuntia ja ohjaajina toimivat Suomen Ladun koulutetut maastopyöräilynohjaajat. Osallistujien käytettävissä on 12 laadukasta Cube-maastopyörää.

 

Aluksi tutustutaan maastopyörien ominaisuuksiin, pyörän valintaan ja säätöihin. Pyöränkäsittelyä ja ajotekniikan perusteita harjoitellaan ensin tasamaalla. Ennen metsäpoluille lähtöä opetellaan vielä pyöränhallintaa eri maastonmuodoilla ja tehdään erilaisia ajoharjoitteita. Harjoitusten jälkeen päästään itse asiaan eli ajamaan maastoon. Maastolenkki pyöräillään alueen helpohkoilla metsäpoluilla. Illan aikana käydään läpi myös maastoajon varusteita, sääntöjä, turvallisuusasioita.

 

  • Tarjolla 12 Cube-maastopyörää.
  • Myös omalla pyörällä pääsee mukaan.
  • Maastopyöräilyn alkeita, leppoisasti ja rennosti.
  • Aloitetaan ruohonjuuritasolta, siis ei mitään pro-meininkiä.
  •  Pieniä tekniikkaharjoitteita ja vinkkejä ajotekniikasta, helppoja polkuja.
  • Perusvinkkejä pyörän valinnasta, säädöistä ja varusteista.
  • Alaikäraja 15 v (yhdessä aikuisen kanssa 12 v).
  • Maksimissaan 20 henkilöä.

 

Aika: 20.4.2016, klo 18 – 21

Paikka: Lomakoti Kotorannan lähialue

Osoite: Kotorannantie 74, 05250 Kiljava
Huom! Pyörien koot vaihtelevat, joten yritämme löytää kurssilaisille sopivat pyörät. Ilmoita siksi pituutesi lomakkeella. (pyörät aikuisten kokoa, mutta pienemmillä pystyy ajamaan noin ).

Kurssin hinta 10 euroa kaikilta!

 

Ilmoittautuminen:

Nurmijärven kotisivun kautta yläreunan alasvetopalkista ”ilmoittauminen”: www.nurmijarvenlatu.demolatu.fi/ilmoittautuminen-2/

Tai suoraan tästä

Tai sähköpostilla: hannu.malinen(at)kolumbus.fi

Lisätietoja: sähköpostista