Nurmijärven Ladun toiminnassa kausi on vaihtumassa kovaa vauhtia.

Toukokuussa ohjelmaassa mm. Aamupatikka, Valkjärvisoutu, keskiviikkomelonnat ja maastopyöräilyä!

Vaikka kelit ovat välillä aika talviset, siirrymme vähitellen kesään. Talviuintikausi loppuu Hyvinkään leirikeskuksen saunalla keskiviikkona 27.4.2016. Uusina asioina on jo huhtikuussa aloitettu maastopyöräilyt, jotka jatkuvat toukokuussa maanantai-iltaisin klo 18, lähes joka viikko. Ohjelma on luotu tällä hetkellä kesäkuun puoliväliin saakka, mutta varmasti jatketaan myös senkin jälkeen.

 

sumua_5soutukuva_0

Keskiviikkona 4.5.2016 aloitetaan keskiviikkomelonnat, joita melotaan viikoittain läpi kesän elokuun loppuun saakka viikoittain. Väliin jätetään vain Suomi Meloo viikko. Myös melontakursseja järjestetään tänä kesänä, kuten aiemmin kaksi kurssia. Kurssit melotaan tänä vuonna alkukesästä toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa.

Vesillä liikutaan myös Valkjärvi soudussa, joka on ohjelmassa 22.5.2016. Jos soutu kiinnostaa, niin käy ilmoittamassa itsesi mukaan. Ohjeita löytyy mm. Ilmoittautumiset alasvetolaatikosta.

Myös muuta tapahtuu. Lähiretkeilyn osalla liikutaan varmasti myös jalan keväällä, mm. aamupatikka on vuorossa lauantaina 7.5.2016. Lähtö tutusti aikaisin aamulla klo 4 Nurmijärven kunnantalon parkkipaikalta. Suuntana tänä vuonna Usmin alue Hyvinkäällä. Siellä on mahdollista uida ja paistaa makkaraa. Myös geokätköilyn kurssi on tulossa 30.5.2016.

Seuratkaa ilmoitteluamme täällä kotisivulla, sekä Facebook ryhmässä.

Geokätköilystä voit kuulla myös Klaukkalan kirjastossa, kun Ladun Viveka Haapio esittelee geokätköilyä 11.5.2016, klo 18, otsikolla: Mitä on geokätköily