Matkalla Yhdessä tapahtuma tulee taas toista kertaa 1.10.2016,. Tapahtuma on kävely- ja juoksutapahtuma, joka reippaillaan Nurmijärven ja Hyvinkään maastoissa, Sääksjärven ympäristössä. Tapahtumakeskuksena on Nurmijärven seurakunnan leirikeskus, Sääksjärven rannassa. Osoite paikalle on Sääksjärventie 144, Rajamäki.

Kiljavan auringossa viime syksynä!

 

Nurmijärven Ladun ja seurakunnan järjestämässä tapahtumassa voit valita 14, 18 tai lyhyemmän 7km vaikka koko perheen voimin kuljettavaksi Kiljavan kauniissa kangasmaastossa. Reitit kulkevat latupohjia ja polkuja pitkin. Matkan voi taittaa juosten tai kävellen. Ajanottoa ei järjestetä. Lähtö lauantaina  klo 10.00, ilmoittautuminen klo 9-9.30. Voit vaihtaa ilmoittamasi reitin vielä tapahtumapäivänä lyhyempään/pidempään.
Vapaaehtoinen osallistumismaksu 5€ vähävaraisten lapsiperheiden liikuntaharrastusten tukemiseen srk:n diakoniatyön kautta.
Rantasaunat lämpiminä, keittolounas. Tervetuloa!
Ilmoittaudu 25.9 mennessä osoitteessa: http://bot.fi/1lpj