Avantouinnin SM-kilpailut

Suomen Latu kirjoittaa: ” Vuodesta 1989 järjestetyt avantouinnin SM-kilpailut ovat yksi eriskummallisimmista osoituksista luovasta suomalaisesta hulluudesta: 1 000 uimaria kilpailee karnevalistisessa tapahtumassa 25 metrin matkalla, jääkylmässä vedessä. Matka on mahdollista uida kilpaa, ilman aikaa tai viestijoukkueena. Kuuttisarjalaiset vain pulahtavat vedessä. Tule mukaan hullunhauskaan tapahtumaan!

Kisat jatkuvat, mutta nimi vaihtuu. Myös matkoja tulee lisää vuoden 2017 kilpailuihin. Nyt pääsee testaamaan omaa uintitaitoaan myös 25 metrin vapaauinnissa sekä 50 metrin rintauinnissa! ”

Vuoden 2017 Talviuinnin SM-kilpailut järjestetään Tanhuvaaran Urheiluopistolla Savonlinnassa 3.-5.2.2017.

Kisajärjestäjien sivut ovat auki, jossa pääset tutustumaan tapahtumaan ja sarjoihin Talviuinnin SM 2017
 MYÖS ILMOITTAUTUMINEN ON NYT AUKI!

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja matkasta kisoihin tulee joulukuun jäsentiedostteessa, mutta asiasta voit tiedustella mm. avantosaunalla tai avantouintijaostolta (Anne Kivilehto, Hannu Kurppa, Eero Lounela ja Terttu Pietilänaho).