Käytä sivulla olevia värikkäitä palkeja, kun tarvitse nopeasti lisää tietoa. Tietokoneruudulla palkit ovat sivun oikealla puolella ja mobiilinäytössä alhaalla. Ladun toiminnan keskeisen tekijäjoukon lisäksi löydät jäseneksi liittymislomakkeen, NurLa:n Instagram- ja Facebook-tilien linkit sekä myös Suomen Ladun yhdistyspalvelun linkin. Yhdistyspalvelun kautta pääset mm. laajempaan tapahtumakalenteriin, josta selviävät kaikki Nurmijärven Ladun sinne syötetyt tapahtumat (kaikki eivät näy suoraan kotivulla, van lähimmät). Lisäksi löydät kaikkien muidenkin yhdistysten tapahtumat. Yhdistyspalvelu sisältää myös paljon muuta hyödyllistä tietoa. Rekistöröitymään palvelun pääsee vain Ladun aktiiviset toimijat! Myös Facebook- ryhmä näkyy vain niille, jotka ovat rekisteröityneet Facebook-käyttäjiksi. Käyttäkään kaikkia palveluja!

Kuvakaappaus etusivusta.