Uusi vuokrapaikka

Nurmijärven Latu ja Polku ry. on tehnyt vuokrasopimuksen Kiljavanrinteen kiinteistöt Oy:n kanssa Kiljavan sairaalan ranta-alueesta.

Sopimuksen mukaan aluetta voi käyttää ainoastaan NurLan jäsenet. Pidäthän jäsenkorttiasi mukana, alueella suoritetaan tarkastuksia säännöllisesti. Huomioithan, että jäsenmaksu tulee olla suoritettuna ja jäsenen on oltava paikalla myös itse. Läpikulku polkuja myöten on sallittu kaikille ulkoilijoille.

Jäsenet saavat varata käyttöönsä saunarakennuksia seuraavin hinnoin (käyttömaksu):
* Siperiansauna + tupa 30€/ 4 tuntia

* Tilaussauna + tupa 40€ / 4 tuntia

* Savusauna + tupa 200€ lämmitettynä. Sauna lämpiää n. 8h. Ei itselämmitysmahdollisuutta. Hallitus miettii ja kommentoi käyttöaikaa kunhan sauna on ensin kunnostettu turvallisesti käytettäväksi.

⭐️
Aluetta ei voi varata yksityiskäyttöön. Jos saunot, saattaa rannalla olla joku muukin kesästä nauttiva jäsen esim. makkaranpaistossa tai uimassa. Huomioithan metsäpalovaroituksen ajakohdat ennen kuin sytytät tulet.

⭐️
Torstaisin saunat ovat varattuina kiinteistöyhtiölle.

⭐️
Vuokraukset astuvat voimaan 1.kesäkuuta.
Lisätiedot ja varaukset 1.6 alkaen: puheenjohtaja Timo Pasanen 040 849 6107 tai timo.pasanen063@gmail.com
Huomioithan, että pj ottaa varauksia ym. vapaaehtoistyönään. Jos et saa kiinni puhelimitse, laita sähköpostia. Viesteihin vastataan kun ehditään ☺

⭐️
Hallituksella on oikeus muokata ohjeita, jos tilanne niin vaatii!

⭐️
HUOM! Rantaa ja rakennuksia kunnostetaan pitkin kesää. Haluaisitko antaa tähän oman panoksesi? Apuasi tarvitaan ja sehän on oikein ihanaa kun saat vastavuoroisesti nauttia upeasta rannasta! Olethan yhteydessä Timppaan.

⭐️
Etkö ole vielä jäsen? Oletko epävarma asiasta? Kuluvan kauden jäsenmaksuja on jonkun verran suorittamatta. Onko jäsenkortti kateissa?
Uuden kortin voit tilata Suomen Ladulta: jasenpalvelu@suomenlatu.fi

Jäseneksi voit liittyä etusivun oranssin palkin ”Liity jäseneksi” kautta.

Tai ole yhteydessä jäsensihteeriimme:
sk.puhakka@gmail.com

☀️Aurinkoista kesää kaikille! ☀