Retkeilijän suunnistuskurssi järjestetään kolmena tiistaina 7., 14. ja 21.5 klo 17.30-20.00

TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua jonoon.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat oppia kulkemaan maastossa kartan ja kompassin avulla. Mitään etukäteisosaamista ei tarvita. Suunnistus on retkeilijän perustaito ja oleellinen osa turvallisuutta. Kaikki harjoitukset tehdään pienryhmissä kävellen. Ensimmäisellä kerralla 7.5 kokoonnutaan Siperianrannan tilaussaunan tuvassa (Kiljavantie 539, pysäköinti sairaalarakennuksen taakse ja kävely alas rantaan) klo 17.30–20.00 ja käydään läpi suunnistuksen teoriaa. Puhutaan erilaisista kartoista ja karttamerkeistä, kartanluvusta sekä opetellaan käyttämään kompassia apuvälineenä. Lopuksi tehdään lyhyt kartanlukuharjoitus kävellen. Toisella kerralla 14.5 kokoonnumme samassa paikassa ja kerrattuamme opittuja asioita kävelemme ryhmissä noin 3 kilometrin harjoitusradan. Kolmannella kerralla 21.5 suunnistamme Rajamäen Rykmentin Iltarasteilla kuntosuunnistuksen noin 3 kilometrin suunnistusradan rajamäen pohjoispäässä. Osoite tähän myöhemmin. 

Ilmoittaudu Sannalle osoitteeseen nurlatoimisto@gmail.com

Mukaan voidaan ottaa 20 henkilöä. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenistöllemme. Osallistumismaksu on 50 euroa sisältäen koulutuksen ja tarvittavat kartat. Ensimmäisenä iltana on tarjolla iltatee/kahvi sekä mahdollisuus rantasaunaan ja uintiin kurssin jälkeen. Saunomiseen mukaan laudeliina sekä uimavarusteet. Päälle maastoon sopiva vaatetus sekä jos omistat kompassin. Tervetuloa! Kouluttajalta saa lisätietoja: Matti Niemelä 044 300 1281