Kaipaatko vinkkejä monipuoliseen retkiruokailuun, haluatko oppia kokkaamaan retki-/eräolosuhteissa tai kaipaako retkiruokalistasi uusia ideoita?

Tervetuloa retkiruokatyöpajaan kuulemaan hyvän retkeilyravitsemuksen perusteista ja miten loihditaan hyvää ruokaa retkiolosuhteissa sekä saamaan uusia ideoita retkiruokalistalle. Työpajassa valmistamme erilaisia ruokia yhdessä ja pääsemme maistamaan valmistettuja annoksia.

Retkiruokatyöpaja järjestetään Siperianrannan tilaussaunalla sunnuntaina 21.4 klo 12-16.15

Työpajaan osallistumisen hinta on 10 euroa (nurlan jäsen). osallistumismaksu sisältää ruoanlaittovälineet työpajan ajaksi sekä raaka-aineet sekä kahvin ja teen (huomioithan ilmoittautumista pohtiessasi, että kaikkia erityisruokavalioita työpajassa ei ole mahdollista huomioida). Osallistumismaksu suoritetaan mobilepaylla, maksuohjeet saat sähköpostilla, kun paikkasi työpajassa on vahvistettu.

Työpajaan mahtuu 10 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat osallistumisesta vielä vahvistusviestin. Lisää ilmoittautumisviestiin koko nimesi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen erajansku@gmail.com

Ilmoittautuminen viimeistään 18.4.2024.

Mukaan tarvitset: Oman kuksan tai mukin, ruokailuvälineet (aterimet, lautanen, oma vesipullo) ja istuinalusen, mikäli sellainen löytyy.

Työpajan ohjaavat retkeilystä ja melonnasta tutut Noora ja Jansku