➡️LUE HUOLELLA OHJEET

🔷Paikka: Pääkaupunkiseudun Partiosäätiön hallinnoima Kiljavan leirikeskus, Vihtilammintie 45. Märkiönjärven rannalla.

🔷Aika: tiistai, torstai ja sunnuntai klo 16-21.00. Syyskausi: 3.10-24.12.2024

Ovet aukeavat tasan klo 16 ja kaikista rakennuksista tulee olla ulkona klo 21.00. Kunnioitamme näin vapaaehtoisen talviuintitalkkarin työaikoja.

Ota mukaan oma laudeliina (pakollinen).

Sauna on yhteinen uikkarisauna. Puku- ja pesutilat ovat erikseen naisille ja miehille. Aikaa on 1,5h/hlö, jotta tilat riittäisivät kaikille (pukuhuoneeseen saapumisesta poistumiseen).

🔷Puulämmitteinen pieni sauna on suljettuna. Se palaa käyttöömme heti kun remontti valmistuu arviolta marraskuussa entistä ehompana. Siihen saakka käytämme ainoastaan sähkösaunaa.

🔷UUTTA❗️HILJAINEN TUNTI JOKA TORSTAI KLO 20-21.00. Hiljaisuus alkaa jo kun lähdet portaita alas kohti saunaa ja koskee myös ulkotiloja rannassa.

🔷Hinnat:

Nurlan jäsen:

🔹10€/kerta

🔹kausimaksu 85€/syksy

🔹10 kerran kortti 80€/voimassa syksyn ja kevään ajan

Ei jäsen: 14€/kerta.

Kausimaksua ja kymppikorttia ei myydä.

🔷Miten maksetaan?

Suosimme MobilePayta.

Kausi-tai kymppikortin voi maksaa myös pankkisiirrolla.

Käteinenkin käy.

KAUSIKORTIN ETUKÄTEEN MAKSAMINEN NOPEUTTAA ASIOINTIA ENSIMMÄISINÄ UIMAPÄIVINÄ. ESITÄ PUHELIMESTA MAKSUTOSITE.

MobilePay numero 22145 (Talviuinti)

🔷Ilmoittautuminen uimaan:

Käy ilmoittautumassa lippuaukean viereisessä rakennuksessa. Jatkamme edelleen pyykkipoikasysteemiä. Kun ilmoittaudut, laita samalla pyykkipoika narulle sen merkiksi, että olet rannassa. Kun lähdet pois, käy ottamassa pyykkipoika takaisin kulhoon. Näin paikka vapautuu seuraavalle. Pyykkipoikia on 40kpl. Tämän enempää ei mahdu saunaan/pesutiloihin/pukuhuoneeseen. Lyhyt odotteluaika on mahdollista ruuhkaisimpina aikoina.

Olethan ystävällinen ja jätät tavarasi tiiviisti tai kassiin saunomisen ajaksi.

🔷Uinnin jälkeen:

🔹Tarkista otitko mukaan kaikki omat tavarasi. Jatkossa säästämme vain arvokkaammat tavarat kuukauden ajan.

🔹Ilmoittautumisrakennuksessa ”Alakämpällä” voit nauttia lämmintä tai kylmää mehua maksutta. Ota oma muki mukaan. Yhdistyksemme toimii ympäristöystävällisesti ja välttää turhaa roskaamista kertakäyttöastioin.

Takkatulen äärellä voit grillata omaa makkaraa tai ostaa Nurlan makkaran 2€/kpl. Lisäksi myynnissä on 2€/hintaan myös vissyä/kokista.

🔷Mikäli lähdet lenkille ennen uinti-aikamme aloitusta klo 16, niin pysäköi autosi vinoparkkiin rinteeseen heti kun alueelle saavut. Lippuaukealle ei voi pysäköidä ennen klo 15 koska alue on siihen saakka partiolaisten käytössä. Useasti bussi hakee leiriläisiä pois.

🔷Tervetuloa raikkaan ja koukuttavan harrastuksen pariin!

Reilut 20 vapaaehtoista mahdollistavat sinulle tämän harrastuksen❤️