Hallimelonta Rajamäen uimahallissa

NurLa:n melojat harjoittelevat talvisin Rajamäen uimahallissa. Ohessa ohjeita:
Hallissa päästään omatoimisesti harjoittelemaan melontataitoja. Allasvuoro alkaa klo 8. Sisäänkäynti on etuovesta 7.45 alkaen. Ensikertalaisen apuna on ohjaaja altaan reunalla ja hänet tunnistaa aluksi keltaisesta huomioliivistä. Hallissa melotaan lyhyillä kajakeilla ja harjoitella voi tuentoja, pelastautumisia, eskimokäännöksiä…

Varusteiksi käyvät esimerkiksi uimapuku, T-paita ja shortsit, pitkähihaiset trikoot ovat hyvät pelastautumisharjoituksissa. Lisäksi mukaan voi ottaa melontatossut, uimalasit ja nenäklipsin. Allasvuoron lopuksi, viimeistään klo 9.45 nostetaan kajakit altaasta, tyhjennetään ne vedestä ja viedään omille paikoilleen. Lisäksi uimahallin rataköydet laitetaan paikoilleen. Kaikki osallistuvat näihin puuhiin. Allastilasta pitää poistua viimeistään klo 10.

Vaatimuksena uimataito ja mielellään yli 18 v. Ei alle 12 vuotiaille, 12-18 vuotiaat huoltajan tai oman melontaseuran ohjaajan kanssa. Hallilla ei ole kalustoa / varusteita lapsille.

Maksu paikan päällä käteisellä tai mieluummin pankkisiirrolla jonka saa mukaansa.

Lisäksi jokainen maksaa uimahallille uintimaksun. Uimahallin henkilökunta toivoisi käytettävän sarjalippuja (rannekkeita). Uimahallimaksuun sisältyy sauna.

Talven 2021-2022 hallivuorot ilmoitetaan, kun hallikausi lähestyy.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.