Hallimelonta Rajamäen uimahallissa

NurLa:n melojat harjoittelevat talvisin Rajamäen uimahallissa. Ohessa ohjeita:
Hallissa päästään omatoimisesti harjoittelemaan melontataitoja. Allasvuoro alkaa klo 8. Sisäänkäynti on etuovesta 7.45 alkaen. Ensikertalaisen apuna on ohjaaja altaan reunalla ja hänet tunnistaa aluksi keltaisesta huomioliivistä. Hallissa melotaan lyhyillä kajakeilla ja harjoitella voi tuentoja, pelastautumisia, eskimokäännöksiä…

Varusteiksi käyvät esimerkiksi uimapuku, T-paita ja shortsit, pitkähihaiset trikoot ovat hyvät pelastautumisharjoituksissa. Lisäksi mukaan voi ottaa melontatossut, uimalasit ja nenäklipsin. Allasvuoron lopuksi, viimeistään klo 9.45 nostetaan kajakit altaasta, tyhjennetään ne vedestä ja viedään omille paikoilleen. Lisäksi uimahallin rataköydet laitetaan paikoilleen. Kaikki osallistuvat näihin puuhiin. Allastilasta pitää poistua viimeistään klo 10. Hallimelontavuorot ovat kaudella 2020. 24.10, 31.10, 7,11. 14.11, 21.11, 28.11, 5.12, 12.12, 19,12 Kevatkausi aloitetaan 9.1.2021.

Vaatimuksena uimataito ja mielellään yli 18 v. Ei alle 12 vuotiaille, 12-18 vuotiaat huoltajan tai oman melontaseuran ohjaajan kanssa. Hallilla ei ole kalustoa / varusteita lapsille.

Koronamääräysten ja -suositusten mukaisesti. Pidämme riittävää etäisyyttä ja osallistuminen ei ole sallittu, jos tunnet flunssan oireita. Tutustu myös uimahallin koronavirus tiedotteisiin
https://rajamaen-uh.fi/

Koronatilanteen vuoksi hallivuorot on jaettu syys- ja kevatkauteen. Kevatkauden maksut vahvistetaan myöhemmin.

Syyskauden 2020 hinnoittelu:

Kertamaksu 5€/ NurLan jäsen

Kertamaksu 8€/ ei jäsen

Kausimaksu 25€/ NurLan jäsen

Kausimaksu 35€/ ei jäsen

Maksu paikan päällä käteisellä tai mieluummin pankkisiirrolla jonka saa mukaansa.

Lisäksi jokainen maksaa uimahallille uinti maksun. Uimahallin henkilökunta toivoisi käytettävän sarjalippuja (rannekkeita). Uimahallimaksuun sisältyy sauna.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.