Viestintä

Nurmijärven Ladun viestintää on uudistettu ja vuonna 2016 teemme mm. ainakin yhden paperisen jäsentiedotteen ja yritämme parantaa viestintää myös sähköisesti. Viestintää tekevät Nurmijärven Ladun hallituksen kanssa yhteistyössä: Pia Hytönen, tiedottaja ja Hannu Malinen, tiedotuksen avustaja. Pian tavoittaa: pia.s.hytonen(at)gmail.com, puh. 040 8305042 ja Hannun: hannu.malinen(at)kolumbus.fi, puh. 040 8220694.

 

Sähköpostilistalle:

Jos haluat saada sähköpostiisi tiedotteita Nurmijärven Ladun toiminnasta, laita viesitsi alla olevan palautelaatikkon kautta. Laita sinne sähköpostiosoitteesi ja nimesi. Voit tehdä myös muutoksia tällä samalla lomakkeella tietoihisi. Tiedot menevät Nurmijärven Ladun jäsensihteeri Susanna Sihvolle. Käytämme tietojasi vain sisäiseen toimintaan. Voit lähettää myös viestiä kiinnostuksen kohteistasi, omista lajeistasi ja vaikka ilmoittaa kiinnostuksesi ohjaustoimintaan.

Nurmijärven Ladulla on jäsentiedoissa noin 400 sähköpostisoitetta tällä hetkellä. Jos haluat, että sinulle ei lähetetä postia, lähetä siitä myös tieto.

 

 

[palaute email=hannu.malinen@kolumbus.fi]