NurLa seurana

Dynaaminen yhdistys on saavuttanut uuden ennätyksensä yli 2000 jäsenen rajan 1/2022. Polkujuoksu sekä maastopyöräily ovat saaneet huikean suosion. Ohjatuilla juoksulenkeillä on ollut parhaimmillaan yli 50 juoksijaa. Maastopyöräilylenkeillä on ollut mukana viikoittain 20-30 ahkeraa pyöräilijää. Melontakurssit täyttyvät hetkessä, samoin päiväretket. Talviuinti, patikointi jne. ovat suosiossa vuodesta toiseen. Iso vapaaehtoisten joukko takaa hienot tapahtumat.

Nurmijärven Ladulla ja Polulla on vuokrattuna ranta-alue saunoineen Sääksin rannassa Kiljavan sairaalan takana keväästä 2020 toistaiseksi olevalla sopimuksella. Lisäksi yhdistys vuokraa talviuintipaikkaa ja saunaa  Märkiön rannalla sijaitsevasta Pääkaupunkiseudun Partiolaisten leirikeskuksesta. NurLalla on varasto Nurmijärven kirkonkylän urheilukentän alueella, Parkkimäessä.

Nurmijärven Ladulla ja Polulla on melontaan sopivia kanootteja ja kajakkeja, sekä myös erilaisia retkeilyvälineitä, mm. rinkkoja, suksia ja ahkioita vuokrattavana. Siperianrannassa olevia saunoja jäsenet voivat varata omaan käyttöönsä kulukorvausta vastaan. Vuokraus on suunnattu erityisesti jäsenistölle.

Tervetuloa NurLa:n porukkaan!