NurLa seurana

Dynaaminen yhdistys on saavuttanut uuden ennätyksensä n. 1700 jäsenellä syksyllä 2020. Polkujuoksu on saavuttanut huikean suosion. Ohjatuilla lenkeillä parhaimmillaan yli 50 juoksijaa. Maastopyöräilyn edistämisen yhdistys aloitti ensimmäisten joukossa ja siitä on tullut kiinteä osa yhdistyksen toimintaa. Melonta, talviuinti, patikointi jne jne. ovat suosiossa vuodesta toiseen. Iso vapaaehtoisten joukko takaa hienot tapahtumat.

Nurmijärven Ladulla ja Polulla on vuokrattuna talviuintipaikka ja sauna  Märkiön rannalla sijaitsevasta Pääkaupunkiseudun Partiolaisten leirikeskuksesta. Talvikaudella NurLa:lla on käytössään myös Sääksjärven rannalla oleva Veteraanimaja, joka toimii latulaisten omana Latumajana. Lisäksi Ladulla on varasto Nurmijärven kirkonkylän urheilukentän alueella, Parkkimäessä. Uutena paikkana on ranta-alue saunoineen Sääksin rannassa Kiljavan sairaalan takana keväästä 2020 kausisopimuksella.

Talviuinti, melonta, maastopyöräily ja polkujuoksu ovatkin olleet aktiivisemmin järjestetyt lajit viime vuosina, mutta myös retkeilyn eri alueet ovat kuuluneet säännöllisesti ohjelmaan. Nurmijärven Ladulla on melontaan sopivia kanootteja ja kajakkeja, sekä myös erilaisia retkeilyvälineitä, mm. rinkkoja, suksia ja ahkioita vuokrattavana. Vuokraus on suunnattu erityisesti jäsenistölle.

 

Tervetuloa NurLa:n porukkaan!